Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji JANUNI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe mish vici per shitje, kultivon perime si speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca, per perdorim vetjak dhe ne siperfaqen 1500 k2 kultivon jonxhe, tershere, per baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Gjergji JANUNI
Adresa Carcove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5