Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sotir DODE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici , mish vici per shitje gjithashtu merret edhe me kultivimin e perimeve si : domate, speca, patatae, qepe, per perdorim vetjak si dhe ne siperfaqen 2000 m2 kultivon grure, tershere, jonxhe si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Sotir DODE
Adresa Carcove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5