Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elton PASHOLLARI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 130 krere dhi dhe 100 krere keca per shitje, gjithashtu 40 kv qumesht produkt per shitje. Gjithashtu ky fermer merret me kultivimin e jonxhes dhe tersheres ne siperfaqen 2 ha. Ky fermer kultivon edhe rrush varieteti Shesh i zi dhe Shesh i bardhe per perdorim vetjak ne siperfaqen 500 m2 nga te cilat prodhon raki per perdorim vetjak.

Ferma Elton PASHOLLARI
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dhie
Qumësht dhie 80 Lekë/litër

4,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Dhie

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Keca
Keca 280 Lekë/kg

100 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5