Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sulo XhUNGA

Ky fermer merret me mbareshtrimin e dy krere lope dhe dy vica per shitje, gjithashtu merret me perpunimin e gjizes duke tregtuar 500 kg gjize.

Ky fermer merret me kultivimin e bazes ushqimore per blegtorine si: jonxhe dhe tershere ne sasine 10 dynym. Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si:speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca dhe peme frutore si rrush.

Ferma Sulo XhUNGA
Adresa Zhepove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Keta viça jane pa omgj, jane te rritur ne menyre natyrale. Mish mjaft i shijshem per perdorim familjar dhe i kontrolluar nga sherbimi veterinar.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Ky produkt perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5