Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Paulownia SARA Preshevë

Paullownia lulezon nje here ne vit, lulen e mban 6 jave.Lulja ka disa nuanca te ngjyrave vjollce ose e bardhe. Per shkak te kesaj vecorie mbillet ne parqe dhe oborre te shtepive si dru dekorues. Pasi beneshtat te larte dhe ka gjethe gjigante, ne oborre mbillet buze ballkoneve te shtepive sepse ben hije te dendur dhe prodhon fitoncide te dobishme per shendetin e njeriut. Prodhon sasi te madhe te nektarit, te cilin bletet e kullosin pa veshtiresi ku prej tij prodhojne mjalte cilesor. Per nje bime te rritur llogaritet te jep mbi 50 kg mjaltë

Paulownia 9501 Paulownia hibrid është bërë duke kaluar lloje themelore fortunei dhe tomentosa, për të siguruar karakteristika superiore. Pra, kjo hibrid karakterizohet nga pema e duhur, rezistencë të lartë ndaj të ftohtitë (-25), rezistencë të lartë ndaj thatësirës, dhe kur vjen puna për të normës së rritjes për 30% më të shpejtë në rritje Paulownia zgjat dhe arrin deri në vëllim 50% më të lartë të drurit për të njëjtën periudhë.

Paulownia SARA Preshevë Paulownia SARA Preshevë Paulownia SARA Preshevë
Adresa ne jemi nga Presheva
Lugina e Preshevës

Email fejzi_82@hotmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fidanë
Fidanë 420 Lekë/njësi

5,000 njësi në 12 muaj

Varieteti: Fidane Paulownia Sara Preshevë

Paullownia lulëzon një herë në vit dhe lulen e mban 6 javë. Lulja ka disa nuanca të ngjyrave vjollcë ose të bardhë. Për shkak të kësaj veçorie mbillet në parqe dhe oborre të shëpive si dru dekorues. Ajo ka shtat të lartë dhe prodhon fitoncide të dobishme për shëndetin e njeriut. Prodhon sasi të madhe të nektarit, të cilin bletët e kullosin pa vështiresi dhe prej tij prodhojnë mjaltë cilësor. Fidani është 1 vjeçar dhe çmimi nënkupton 3 euro/rrënjë.

Arbeni Rating 0

Ju lutem me tregoni sa kushton nje fidan i tille i paulonias 9501, kur duhet te mbillet ne pranvere dhe sa cope me duhen per 30 ari siperfaqe apo 3 dylym?

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5