Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim HASANI

Ky fermer merret me kultivimin ne siperfaqen 2000 m2 grure, 1500 m2 miser, 5000 m2 jonxhe,5000 m2 tershere , produkte per shitje.

Ferma Kujtim HASANI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxjerrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Jonxhë
Jonxhë 25 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Rritet shpejt dhe ka vlera ushqyese.

Tërshërë
Tërshërë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo tërshërë është bio , cilesia e parë , është tërshërë vendi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5