Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pellumb KASAJ

Ky fermer merret me prodhimin e djathit te bardhe dele ne sasine 3000 kg me 500 l/kg. Djath i cilesise se larte dhe behet ne baxho "artizanale" e quajtur keshtu nga vete fermeri.

Ferma Pellumb KASAJ
Adresa Vinokash
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath dele
Djath dele 500 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath dhie

Djathë tradicional nga qumësht dhie. Ka pak yndyrna, është më i pasur në amiant, magnezium, fosfor dhe ka cilësi kundëralergjike, për arsye të përbërësve të proteinave të qumështit të dhisë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5