Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fredi MULLAI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 30 krere dele dhe 20 krere qengja per shitje, gjithashtu merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje, qumeshtin per perdorim vetjak. Ky fermer bazen ushqimore per blegtorine e kultivon vete si miser dhe grure.

Gjithashtu ne siperfaqen 6000 m2 kultivon vreshtari varieteti "Shesh i zi", produkt per shitje nga te cilat prodhon dh vere dhe raki per perdorim vetjak.

Ferma Fredi MULLAI
Adresa Psar
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5