Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Kompleksi Blegtoral

Te bazuar ne metoda bashkekohore , per te arritur ne nje blegtori moderne !

Kompleksi Blegtoral Kompleksi Blegtoral
Adresa Lunxheri, Kellez, Garbovica
Gjirokastër

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 80 Lekë/litër

20,000 litra në 12 muaj

Djathë
Djathë 700 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Mish viçi
Mish viçi 750 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Vezë pule
Vezë pule 30 Lekë/njësi

800 njësi në 12 muaj

Mjaltë
Mjaltë 1.500 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5