Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir HASANAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e tre krere lopeve dhe 3 krere vicave per shitje, gjithashtu qumesht lope ne sasine 5000 litra per shitje. Ne siperfaqen2 ha ky fermer kultivon perime si:speca, domate, qepe, patate, fasule domate, kastraveca dhe peme frutore qershi, molle, rrush per perdorim vetjak.

Ferma Fatmir HASANAJ
Adresa Zhepove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

5,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar dhe mjaft i shijshem ne perdorim, ka perdorim te gjere pasi eshte mjaft i shendetshem.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5