Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qazim MAMUSHI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje, gjithashtu merret me kultivimin e jonxhes, tersheres dhe misrit ne siperfaqen 3000 m2 per baze ushqimore per blegtorine.

Ky fermer merret edhe me kultivimin perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, speca per perdorim vetjak.

Ferma Qazim MAMUSHI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5