Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bardhyl MUKA

Ky fermer merret mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici ,mish vici per shitje dhe qumeshtin e lopes per perdorim vetjak. Gjithashtu merret me mbareshtrimin e 30 deleve dhe 20 qengjave per shitje quemshti si ushqim per te vegjlit.

Ky fermer gjithashtu prodhon dhe produkte te tjera të cilat i ka per konsum vetjak perime si: speca, domate, kastraveca, patellxhan, bamje, bizele, sallat jeshile, qepe, patate dhe fasule dhe pemtari si rrush, molle etj. Ne siperfaqen 5000 m2 prodhon jonxhe , tershere per baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Bardhyl MUKA
Adresa Kajce
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5