Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma ROLAND KRISTO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 250 krer dhi dhe 150 krere keca per shitje, gjithashtu merret me mbareshtrimin e 6 krere bleteve nga te cilat cdo blet prodhon 10 kg mjalt shumelulesh per shitje.

Ferma ROLAND KRISTO
Adresa Fshati, Grabove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

10 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh

Mjalt shumelulesh prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Keca
Keca 260 Lekë/kg

150 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar dhe shume i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5