Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elton SHAHAJ

Ky fermer merret me kultivimin e bujqesinse ne siperfaen 5000 m2 miser, 2000 m2 grure dhe 2000 m2 jonxhe prosukt per shitje.

Ky fermer kultivon perime per perdorim vetjak si:speca, domate, qepe , patate, fasule, etj per perdorim vetjak.

Ferma Elton SHAHAJ
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxjerrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo jonxhe perdoret per ushqim blektoral e njome dhe e thate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5