Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji AGUSHI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vic per shitje, gjithashtu qumesht lope ne sasine 2000 litra produkt per shitje. Gjithashtu ky fermer merret edhe me mbareshtrimin e 100 krere dhi dhe 80 krere keca per shitje, gjithashtu edhe me prodhimin e djathit, gjalpi gjizes ne sasine 5 kv mesatarisht per secilen.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si:speca, domate, qepa, patate, fasule etj per perdorim vetjak.

Ferma Gjergji AGUSHI
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Keca
Keca 260 Lekë/kg

80 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Djath dhie
Djath dhie 500 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath dhie

Djathë tradicional nga qumësht dhie. Ka pak yndyrna, është më i pasur në amiant, magnezium, fosfor dhe ka cilësi kundëralergjike, për arsye të përbërësve të proteinave të qumështit të dhisë.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjalp i bardhe

Ka vlera te larta ushqyese dhe eshte shume i mire sepse bagetite ushqehen ne natyre me kullote bio. Gjalpe i vertete, gjalpe fshati ashtu sic del nga skremimi i qumeshtit.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: dhie

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5