Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatjon CULLUFE

Ky fermer merret me kultivimin e vreshtit varieteti Shesh i zi ne sasine 10 kv per shitje. Ky fermer mbareshtron 1 krere lope dhe 1 vic , produktin e qumeshtit dhe vicin per shitje. Ky fermer kultivon 5000 m2 jonxhe, tershere si baze ushqimore per blegtorine. Gjjithashtu mbareshtron edhe 5 pula per perdorim vetjak.

Ferma Fatjon CULLUFE
Adresa Qender ,Piskove.
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i Zi

Rrush tavoline "Shesh i Zi", ky lloj variteti perdoret per rrush tavoline eshte shume i shijshem dhe i embel. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçisë, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5