Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Armando JAUPI

Ky fermer merret me kultivimin e 5000 m2 vresht (Merlot, Kabernesh, Shesh i zi, Afuzali).Ky fermer mbareshtron nje lope dhe nje vic, qumesht lope dhe vicat produkte per shitje, qumeshtin per perdorim vetjak.

Ky fermer mbareshtron pula per perdorim vetjak, kultivon perime si speca, domate, patellxhan, patate, qepe, sallate per perdorim vetjak dhe fruta si rrenje qershi, kumbulla, fiq,,molle. Ky fermer kultivon jonxhe, miser, tershere ne siperfaqen 5000 m2 per perdorim vetjak dhe si ushqim baze per blegtorine.

Ferma Armando JAUPI
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot, Kabernesh, Shesh i zi, Afuzali

Rrush tavoline perdoret per rrush tavoline eshte shume i shijshem dhe i embel. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçisë, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5