Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma mikel DOKA

  • .Ky fermer mbareshtron nje lope dhe nje vice qumesht lope dhe vicat produkte per shitje.
  • Ky fermer mbareshtron 5 pula per perdorim vetjak, kultivon perime si speca, domate, patellxhan, patate, qepe, sallate per perdorim vetjak dhe peme frutore si rrushi , molle, qershi per perdorim vetjak.Ky fermer kultivon jonxhe, miser, tershere per perdorim vetjak dhe si ushqim baze per blegtorine.
Ferma mikel DOKA
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5