Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bledi JAUPI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici produkt per shitje, gjithashtu merret me kultivimin ne siperfaqen 1000 m2 shalqin produkt per shitje.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si : speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Bledi JAUPI
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Shalqi
Shalqi 20 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm dhe gliko. Ky lloj fruti është i pasur me karotenoide, ideale për ta mbrojtur lëkuren nga rrezet e dëmshme te diellit.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5