Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali ABAZAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje dhe 200 kg gjize produkt per shitje , gjithashtu merret me kultivimin e bazes ushqimore per blegtorine si : grure, jonxhe, tershere ne siperfaqen 5000 m2.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Ali  ABAZAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope.

Gjize shume e shijshme. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5