Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sali SPAHIU

Ky fermer merret me kulltivimin e grurit ne sasine 6000 m2, patate ne siperfaqen 500 m2, fasule ne siperfaqen 500 m2 dhe mbareshtrimine nje lope dhe nje vici per shitje kulloten e marrin ne terren.

Ky fermer kultivon rrush, qershi , molle, per perdorim vejak.

Ferma Sali SPAHIU
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar me pleh organik të marrë nga fermat që gjenden në këtë zonë.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule shumë e shijshme në konsumim. Zien shpejt dhe ka vlera të larta ushqyese.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Grurë
Grurë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Gruri është i dalluar për prodhimin e bukës cilësore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5