Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eneida KASAJ

Ky fermer merret me kultivimin e misrit produkt per shitje ne siperfaqen 3000 m2, si dhe jonxhe tershere per perdorim vetjak ne siperfaqdn 3000 m2 per baze ushqimore per blegtorine pasi mbareshtron edhe 2 lope dhe 2 vica per shitje. Qumeshtin e perpunon per perdorim vetjak.

Ferma Eneida KASAJ
Adresa KATUNDISHTE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që permban ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5