Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eljona STEFANI

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit varieteti Shesh i zi dhe Debine , produkt perperpunimin e rrushit duke prodhuar nen produktet vere ne sasine 500 litra dhe raki ne sasine 200 litra produkt per shitje.

Ferma Eljona STEFANI
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

500 litra në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi, Debine

Eshte nje vere me pamje shume terheqese fale tonalitetit vjollce me intesitet te larte. Aroma: e paster dhe transparente, karakteristike e varietetit. Shija: e ekuilibruar dhe me karakter rinor.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi, Debine

Rakia prodhohet nga distilimi i lengut te rrushit "Shesh i zi, Debine", cilesi shume e larte. Perdoret per konsum te perditshem per gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe sherben si disifektant.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5