Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir COMOLLARI

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit "Merlot" ne siperfaqen 3000 m2 produkt per shitje gjithashtu perpunon per perdorim vetjak duke prodhuar vere dhe raki per perdorim vetjak.

Ferma Fatmir COMOLLARI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 70 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky lloj varieteti piqet heret, eshte i embel. Rrushi Merlot mund te prodhoje vere mjaft te embel, eshte shume i shijshem ne konsumim si frut.

folrjan Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Jam shum I kenaqur me prodhimet e tua bravo

bushi comollari Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Nji fermer I zoti.eshte kenaqesi te jesh pjese e prodhimeve te dua respekte...

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5