Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shkelqim BACI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje , gjithashtu merret me kultivimin e misrit ne siperfaqen 3000 m2 product per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca, bamje per perdorim vetjak

Ferma Shkelqim BACI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmban ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin e (qumeshtit, mishit).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5