Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dashnor BACI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e dy krere lopeve dhe dy krere vicave per shitje , gjithashtu merret me mbareshtrimin e 50 krere deleve dhe 30 krere qengjave per shitje, gjithashtu ne sasine 25 kv qumesht dele produkt per shitje. Ky fermer kultivon jonxhe, miser, grure, tersher si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Dashnor BACI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Qengja
Qengja 260 Lekë/kg

30 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish qengji

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

2,500 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5