Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sokol RUSTEMI

Ky fermer merret me kultivimin e vreshtit varieteti Merlot prodhon 5000 m2 product nga te cilat prodhon 20 kv raki product per shitje dhe 5 kv rrush prdoukt per shitje.

Ferma Sokol RUSTEMI
Adresa BALLABAN
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Eshte e zjere me shume kujdes nga fermeri. Nuk ka asnje lloj perberesi tjeter brenda.

Rrush
Rrush 70 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Te kultivarët për përpunim ose për prodhimin e verërave cilësorë,përfshihen kryesisht edhe rrushi varieteti "Merlot", shije dhe cilesi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5