Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rexho MENKSHI

Kjo ferme eshte me eksperience te gjere ne bujsi dhe blegtori, prodhon produkte 100% bio. Shet nje vic ne vit, 100 kg djathe lope, 200 kokrra veze, 50 kg fasule, 10 krere qengja.

Ferma Rexho MENKSHI Ferma Rexho MENKSHI Ferma Rexho MENKSHI Ferma Rexho MENKSHI Ferma Rexho MENKSHI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te shijshem dhe plot vitamina, rekomandohet te perdoret nga femijet e vegjel.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri. Madje, studime të ndryshme tregojnë se organizmi i njeriut përdor më lehtë proteinat e djathit sesa ato të qumështit.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

200 njësi në 6 muaj

Varieteti: Fshati

Veze me proteina te shumta , rekomandohen te konsumohen te fresketa.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme, zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Qengja
Qengja 5.500 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qingja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina , janë shumë të kerkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5