Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lavdim RAPCE

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, shet një vic në vit.Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Lavdim RAPCE Ferma Lavdim RAPCE
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te shijshem dhe plot vitamina te shumta, jane te kerkuar nga tregu vendas.

Arra
Arra 350 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Arra te pasura me vitamina te shumta, kane shije shume te mire, dhe perdoren kryesisht per embelsira.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5