Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilir KORANCE

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 500 kg Qepe, 200 kg Fasule, 200 kg speca ne vit.

Ferma Ilir KORANCE Ferma Ilir KORANCE Ferma Ilir KORANCE
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 55 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Spec i rritur ne menyre dhe me plot shije, eshte e kerkuar nga tregu vendas.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 4 herë.

Qepë
Qepë 50 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë e shijshme djeg pak konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë ruhet në vende të thata.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5