Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artan AVDULLARI

Ky fermer merret me kultivimin e Misrit, fasules, qepes, ne nje siperfaqe prej5000 m2 nga te cilat e punon familjarisht dhe familjaret jane te perkushtuar ndaj bujsise,

Ferma Artan AVDULLARI Ferma Artan AVDULLARI Ferma Artan AVDULLARI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: 116

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, në guzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

140 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme, zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme, pastron organizmin nga bakteret, dhe mikrobet, gjithashtu përmirëson shikimin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5