Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilmi HYMETLLARI

Ferme me siperfaqe 15 dynym kultivohen Qepe, Fasule,Speca. Fermeri ështëi përkushtuar dhe me pervojë disa vjecare jashte vëndit. Ferma ka premisa te zgjerohet nëte ardhmen.

Ferma Ilmi HYMETLLARI Ferma Ilmi HYMETLLARI Ferma Ilmi HYMETLLARI
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

650 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

250 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 4 herë.

Speca
Speca 70 Lekë/kg

120 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec i rritur ne kushte natyrore dhe plot cilesi, eshte shume e kerkuar nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5