Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zaim SHKIRA

Ky fermer merret me kultivimin e Qepes, Specave dhe Patates, keto prodhime jane te rritura 100% natyrale dhe jane teper te kerkuar nga tregu vendas.

Ferma Zaim SHKIRA Ferma Zaim SHKIRA Ferma Zaim SHKIRA
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

450 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Speca
Speca 55 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec 100% bio i rritur ne kushte natyrale dhe teper i shijshem.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5