Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Skender BASHALLI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet Qepe, Vere, Raki.

Ferma Skender BASHALLI Ferma Skender BASHALLI Ferma Skender BASHALLI
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Resling

Vere 100% bio e prodhuar nga rrushi i rritur ne kushte natyrale.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Raki e prodhuar nga rrushi i fermes qe eshte i rritur ne kushte natyrore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5