Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sali AVDULLARI

Ferma merret me kultivimin e Fasules, Raki, Vere që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. Fermeri ka nje eksperience te gjate pune edhe jashte vendit.

Ferma Sali AVDULLARI Ferma Sali AVDULLARI Ferma Sali AVDULLARI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: E kuqe

Vere e prodhuar nga rrush shume cilesor me nje % alkooli jo shume te larte.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Raki shume cilesore dhe me % alkooli shume te mire, e kerkuar nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5