Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sazan TURKA

Ferme me nje siperfaqe 3 dynym kultivon Fasule, Vere dhe Raki, ferma eshte e mirmbajtiur dhe mir punuar e trajtuar me plehra organike.

Ferma Sazan TURKA Ferma Sazan TURKA Ferma Sazan TURKA
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Verë
Verë 250 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Vere e prodhuar nga rrush 100% natyral dhe me nje shije shume te mire.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Muskat

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga Rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5