Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Erzen SPAHI

Puna në fermë kryhet nga familja e cilaështë shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet Nje vic Qumshti, djathe lope, dhe mjalte 100 % bio.

Ferma Erzen SPAHI Ferma Erzen SPAHI Ferma Erzen SPAHI
Adresa Fshati Dunice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Natyral

Eshtë shumë cilesor sepse bletët ushqehen në natyre ku zona ka lule të shumta. Shërben për kurimin e disa sëmundjeve të ndryshme.

Djath lope
Djath lope 4.000 Lekë/kg

20 kg në 1 muaj

Varieteti: I Bardhe

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5