Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selman HOXHA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, Patate 2000 kg, 5 vica ne vit, 4000 litra qumesht lope. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Selman HOXHA Ferma Selman HOXHA Ferma Selman HOXHA Ferma Selman HOXHA
Adresa fshati Gurras
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Qumësht lope
Qumësht lope 40 Lekë/litër

400 litra në 1 muaj

Varieteti: Lope

Qumesht me vlera ushqyese te larta, lopet kullosin ne natyre me ushqim 100% bio.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

400 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Domate 100% bio e rritur ne menyre natyrale, pa sperkatje.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5