Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Refat MEMA

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet nje vic qumshti dhe 400 kg miser.

Ferma Refat MEMA Ferma Refat MEMA Ferma Refat MEMA
Adresa Fshati Manastrec
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: 95

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, në kuzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

30 kg në 3 muaj

Varieteti: I Bardhe

Djath me vitamina te shumta i prodhuar nga qumeshti 100% bio i lopeve te fermes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5