Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vaso ZYKOLLARI

Kjo fereme ka eksperience disa vjecare ne kultivimin e rrushit te vreshtit te variateteve te ndryshme si merlot dhe shesh i zi, rrushi eshte 100% bio i pjekur ne kohe dhe me embelsine e duhur qe kerkon tregu.

Ferma Vaso ZYKOLLARI Ferma Vaso ZYKOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky varietet jep maksimumin e tij, duke perftuar nje verë mjaft cilesore, te qendrueshme, e shprehur dhe e larmishme ne aroma.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, del nje vere dhe raki shume cilesore qe preferohet nga te gjithe.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5