Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klajdi KULLOLLI

Ferma ushtron aktivitetin ne bujsi duke kultivuar bime medicinale te cilat jane shume te kerkuara nga tregu vendas dhe i huaj, gjithashtu shet edhe 4 keca ne vit.

Ferma Klajdi KULLOLLI Ferma Klajdi KULLOLLI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Një pjesë e kecave tregtohet ndërsa, pjesa tjetër mbahen për mbareshtrim, kecat rriten në terren edhe ushqehen me jonxhe edhe bar.

Mullagë e bardhë
Mullagë e bardhë 100 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: E Bardhe

Mullage e Bardhe eshte shume e kerkuar ne tregun vendas dhe te huaj, sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5