Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ylli MIMINLLARI

Ferma merret me kultivimin e duhanit i cili eshte shume i kerkuar nga tregu gjithashtu kultivon edhe qershi.

Ferma Ylli MIMINLLARI Ferma Ylli MIMINLLARI
Adresa fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

450 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Duhan
Duhan 600 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Duhan i prodhuar ne kushte natyrore dhe shume i kerkuar nga tregu.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5