Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Bletaria Arjan ZOGU

bletaria arjan zogu

Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU Bletaria Arjan ZOGU
Adresa bulqize
Bulqizë

Email zogudenisa@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 150 Lekë/kg

900 kg në 12 muaj

Shpëtim Dervishi Rating 0

Cmimi sme duket real sepse 150Lek/kg dhe sheqeri esht me shtrenjt

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5