Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eqerem MERTKOLA

Ferma merret me bujsi dhe blektori ka nje eksperience disavjecare ne kete fushe, prodhon produkte per vetkonsum por edhe tregeton dy vica ne vit dhe raki.

Ferma Eqerem MERTKOLA Ferma Eqerem MERTKOLA
Adresa Fshati rrodokal siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

70 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Raki e prodhuar ne menyre artizanale dhe eshte e kerkuar nga tregu vendas.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5