Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim GJATA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, arra, Djath Lope, Viaca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Kujtim GJATA Ferma Kujtim GJATA Ferma Kujtim GJATA
Adresa Fshati Rrodokal Siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur ne menyre natyrale pa stimulues, kane mish te shijshem dhe te kerkuar nga tregu.

Arra
Arra 300 Lekë/kg

70 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Arra njihet si frut yndyrore dhe vajore. Lekura e arres përdoret dhe në kozmetik.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

100 kg në 6 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5