Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myzo FEZOLLARI

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, Fasule dhe miser vendi. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Myzo FEZOLLARI Ferma Myzo FEZOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Eshte kultivuar bio. Prodhon nje buke cilesore dhe me vlera ushqyese te larta.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt. Fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 4 herë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5